БЕР
Четвер
28
11:07

​На Житомирщині автомобіль швидкої допомоги потрапив в ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 квітня близько 21:50 у м. Коростені. У результаті ДТП загинув один чоловік та ще трьох травмовано. Поліцейські розпочали кримінальне провадження. На місці події працювали слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції та слідчий відділу розслідування ДТП ГУНП, рятувальники та медики.

Встановлено, що у м. Коростені на перехресті автодороги Київ-Ковель та вул. Сергія Кемського сталося зіткнення автомобіля екстренної медичної допомоги «Tayota Land Cruiser Prado 150», що рухався з проблисковими маячками синього кольору з с. Бехи, Коростенського району (з виклику), та ВАЗ-21104, в якому знаходився водій та три пасажири.


Попередньо, керманич останнього, 31-річний житель с. Калинівки Олевського району, проїхав на червоний сигнал світлофора, унаслідок чого і сталося зіткнення. У цей момент в автомобілі швидкої перебували водій, медпрацівник та неповнолітня пацієнтка з мамою.


У результаті ДТП травми отримали фельдшер, 1976 р.н., житель райцентру та троє чоловіків, пасажирів ВАЗівки, 1994, 1969 та 1976 р.н. Останній від отриманих ушкоджень помер у реанімаційному відділенні місцевої лікарні.


Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Вчора

Сторінки:
Нагору