КВІ
П'ятниця
19
21:19

​На Житомирщині через ревнощі ледь не запалав будинок. ФОТО

У Народицькому районі через ревнощі ледь не запалав будинок. 13 березня уночі до поліції надійшло відразу кілька повідомлень про правопорушення із с. Болотниці.

Правоохоронці на місці події з’ясували, що конфлікт між двома чоловіками переріс у спробу одного з них спалити іншому будинок. Розпочато кримінальне провадження.


За інформацією, зібраною поліцейськими на місці події, звечора 12 березня в одному з приватних будинків села тривало застілля. Однак ближче до півночі між гостями та господарями почали виникати непорозуміння, що згодом перейшли у суперечку. У результаті ображений (на грунті ревнощів) 57-річний гість вибіг з будинку, де «святкував», а повернувсь до двору через певний час. Чоловік цеглиною розбив вікно в одній з кімнат та закинув через отвір пляшку із легкозаймистою рідиною, через що усередині виникла пожежа.


Звук розбитого скла вчасно почув 54-річний господар оселі та загасив вогонь. Відтак тієї ночі обидва учасники події повідомили до поліції про вчинення відносно них правопорушень.


- Нині за цим фактом нами розпочато досудове розслідування. Квалафікація події – ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, - повідомив в.о. начальника Народицького відділення поліції Ігор Цалко.


Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі терміном до 5 років.

Сторінки:
Нагору