КВІ
Четвер
25
06:53

На Житомирщині чоловік пограбував рідного брата

17 січня до місцевого відділення поліції звернувся житель с. Великих Мошківців з повідомленням про крадіжку з його будинку грошей. Правоохоронці з’ясували, що до вчинення злодіяння причетний рідний брат заявника. Нині триває встановлення обставин події.

Як повідомив 41-річний чоловік, гроші у сумі 7500 гривень зникли ще 30 грудня минулого року. Заявник запідозрив, що злодіяння міг вчинити хтось із рідних чи знайомих, які заходили того дня до його оселі.


Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) КК України. У ході проведених заходів дільничні офіцери поліції з’ясували, що до злодіяння причетний 44-річний брат заявника. Чоловік зізнався, що дійсно наприкінці грудня зайшов до будинку родича та, поки той спав, витягнув з його кишені гроші. Частину викраденого поліцейські вилучили.


Нині триває подальше з’ясування обставин події. За чинним законодавством подібні дії караються від штрафу до позбавлення волі строком до 3 років.


Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не забувайте зачиняти двері та вікна, навіть якщо знаходитеся вдома чи неподалік.


Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей. Оберіть прийнятний для вас спосіб захисту та постійно користуйтесь ним.

Вчора

Сторінки:
Нагору