БЕР
Вівторок
19
12:24

​На Житомирщині головою районної ради обрано керівника партійної організації ВО «Батьківщина» Олександра Осадчука

16 травня 2017 року, під час сесійного засідання депутатів Андрушівської районної ради, було обрано нового голову ради. Депутати Андрушівщини обрали своїм головою керівника Андрушівської районної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександра Осадчука.

Як повідомляє прес-служба Житомирського обласного партосередку, Олександра Осадчука обрано головою Андрушівської районної ради більшістю депутатів ради під час таємного голосування. Голова Житомирської обласної партійної організації Анжеліка Лабунська привітала Олександра Осадчука з обранням головою ради та побажала йому витримки, поваги людей та кропіткої, наполегливої праці на благо громади Андрушівщини і області.


«Голосування депутатів Андрушівщини, це не тільки нова важлива політична перемога «Батьківщини» на теренах Житомирської області, але й довіра депутатів-членів інших партій до «Батьківщини», які розуміють, що тільки об’єднання демократичних сил може змінити ситуацію в Україні, покращити життя людей», – заявила Анжеліка Лабунська.


Зі свого боку Олександр Осадчук подякував голові обласного партосередку за поздоровлення, та зазначив, що зробить все від нього залежне, аби протистояти тим процесам, які погіршують добробут людей, розвивати місцеве самоврядування та покращити соціально-економічне становище регіону.

Вчора

Сторінки:
Нагору