БЕР
П'ятниця
29
02:55

​На Житомирщині КамАЗ зіштовхнувся з легковиком

У Новограді-Волинському КамАЗ зіштовхнувся з легковиком: троє людей постраждали. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора близько 8:35 на перехресті двох вулиць райцентру.

За попередньою інформацією, 37-річний водій автомобіля ВАЗ-2106, повертаючи ліворуч, не надав перевагу у русі КамАЗу, що їхав прямо по зустрічній смузі, внаслідок чого відбулося зіткнення автомобілів.У результаті ДТП були травмовані троє пасажирів легковика: 17-ти, 40-ка та 65-річні жителі району. Їх усіх каретою швидкої було доставлено до травматологічного відділення Новоград-Волинської лікарні.

Нині поліція встановлює усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Правоохоронці звертаються до водіїв: неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі та не перевищуйте швидкість. Завжди враховуйте пору доби, погодні умови, стан дорожнього покриття та навколишню обстановку.

Вчора

Сторінки:
Нагору