БЕР
П'ятниця
29
10:23

​На Житомирщині лісівнику спалили машину. ФОТО

Сьогодні уночі у Броницькому лісництві Городницького лісгоспу вщент згоріло службве авто лісівника. Машина запалала відразу після рейдового виїзду лісничого близька 1 години ночі. Лісівники пов’язують цей інцидент напряму із своєю професійною діяльністю.

Адже на території тільки цього державного підприємства постійно фіксуються напади, фізичні погрози, залякування бійців лісової охорони. У зазначеному лісовому ареалі відбулися наступні злочини – у жовтні лісівників обстріляли і погрожували фізичною розправою, у грудні озброєнні молодики напали і побили бійця лісової охорони, минулого тижня лісівнику намагалися спалити будинок, однак згорів лише гараж, котрий примикав до житлового приміщення. І це тільки випадки у межах одного-двох лісгоспів!


У цілому за минулий рік зафіксовано 252 випадки нападів на рейдові бригади лісової охорони. Збитків надано на суму у понад 10 мільйонів гривень.


Про останню подію із підпалом авта було повідомлено Олевське відділення поліції ГУНПУ у Житомирській області та підрозділ ДСНС в Олевському районі.


Вчора

Сторінки:
Нагору