КВІ
Середа
24
18:08

​На Житомирщині монтер інтернету викрав золоті прикраси

Овруцькі правоохоронці викрили монтера інтернету у вчиненні крадіжки. 6 квітня жителька району звернулася до поліції із повідомленням про крадіжку з дому прикрас із золота. Як встановили поліцейські, до правопорушення причетний працівник підприємства інтернет-провайдера. Нині триває досудове розслідування.

За словами 51-річної заявниці, з її будинку зник золотий ланцюжок з хрестиком вартістю 5 тисяч гривень. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що 5 квітня в будинку заявниці працював працівник з надання комунікаційних послуг.


Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) КК України. У ході проведених першочергових заходів оперативники карного розшуку встановили, що до вчинення правопорушення причетний 32-річний житель Київської області.


У чоловіка вилучили викрадене, він визнав свою провину. Нині триває подальше встановлення всіх обставин події. Законодавством таємне викрадення чужого майна карається позбавленням волі до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору