БЕР
Вівторок
19
08:55

​На Житомирщині орудувала організована злочинна група

Прокуратурою Житомирської області забезпечено публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно організованої групи, яка налагодила незаконне виготовлення, зберігання, збут та транспортування з метою збуту алкогольних напоїв.

Вироком Корольовського районного суду міста Житомира (13.02.2018) учасників групи визнано винними у скоєнні злочинів за ч. 3 ст. 28, ч. 1 та ч. 2 ст. 204 КК України та призначено покарання у виді штрафу відповідно до санкції статті.


Також судом ухвалено знаряддя та засоби вчинення злочину, у тому числі обладнання для масового виробництва алкоголю, конфіскувати у дохід держави, а незаконно виготовлену продукцію – знищити.


Як повідомлялося раніше, житель Київської області з корисливих мотивів, не маючи відповідної ліцензії на виготовлення і торгівлю алкогольними напоями, у вересні 2017 року створив організовану злочинну групу, до складу якої залучив двох осіб - жителя Житомирської та Київської областей.


Зловмисники у нелегальному господарському приміщенні на Київщині встановили обладнання та незаконно виготовляли алкогольні напої. Під час санкціонованого обшуку було вилучено майже 15 тонн алкоголю, призначеного для продажу у різних областях, у тому числі у Житомирі.

Вчора

Сторінки:
Нагору