КВІ
Вівторок
16
12:07

​На Житомирщині п’яний водій врізався у службовий автомобіль поліції

Дорожньо-транспортна пригода за участі двох ВАЗівок сталася увечері 29 березня у Романівському районі.

За попередньою інформацією, близько 22.30 у с. Корчівці водій автомобіля ВАЗ-21214 («Нива»), 21-річний житель Олевського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з ВАЗ-2110 під керуванням 29-річного, жителя районного центру. У результаті ДТП постраждали обидва водія та 44-річний пасажир автомобіля ВАЗ-2110. Усім трьом травмованим знадобилась допомога медиків.


За результатами обстеження водія «Ниви», проведеного на місці за допомогою приладу для швидкого визначення концентрації алкоголю в крові людини, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,4 проміле).


ВАЗ 2110 – це службовий автомобіль Романівського відділення поліції, травмовані водій та пасажир – поліцейські, які на той момент перебували на службі. Постраждалих правоохоронців з серйозними травмами госпіталізовано до лікарні.


На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група поліції та представники інспекції з особового складу УКЗ ГУНП Житомирщини.


Нині триває встановлення всіх обставин ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Вчора

Сторінки:
Нагору