БЕР
Четвер
28
22:43

​На Житомирщині під колеса вантажівки потрапив 8-річний хлопчик

Дорожньо-транспортна пригода трапилась близько 13 години 27 серпня у с. Великому Яблунці в Ємільчинському районі. Маленький велосипедист раптово вискочив з-за повороту, і водій ЗИЛа не встиг зупинити вантажівку. Дитина з отриманими травмами у лікарні.

Попередньо встановлено, що 8-річний місцевий житель, рухаючись по сільській вулиці на велосипеді, раптово повернув ліворуч на сусідню вулицю, де у цей час рухався вантажний автомобіль ЗИЛ-ММЗ під керуванням 50-річного жителя с. Рудні Іванівської. Через несподівану появу перед автомобілем маленького велосипедиста водій екстрено загальмував і з’їхав у лівий кювет проїзної частини, однак зовсім уникнути зіткнення не вдалося.


Унаслідок вказаної ДТП хлопчик отримав травму ноги та був доставлений до медичного закладу для надання необхідної допомоги.


Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування.


Водночас правоохоронці наполегливо закликають дорослих не залишати без нагляду малолітніх дітей. Щодня роз’яснюйте їм правила безпечної поведінки чи то вдома, чи на вулиці під час прогулянки. Наголошуйте про важливість заходів безпеки при користуванні велосипедами. Водіїв попереджають про неухильне дотримання Правил дорожнього руху та закликають зважати на дорожню обстановку.

Сторінки:
Нагору