БЕР
Четвер
28
21:42

​На Житомирщині пограбували фермерське господарство

Радомишльська поліція розслідує крадіжку з місцевого підприємства. З території фермерського господарства, розташованого в районі, було викрадено майно загальною вартістю близько 10 тисяч гривень. Поліцейські встановили осіб, причетних до злодіяння. Нині триває з’ясування обставин події.

18 грудня до Радомишльського відділення поліції звернувся керівник підприємства із повідомленням про крадіжку майна. На місці події поліцейські з’ясували, що добу тому з подвір’я фермерського господарства було викрадено дві металеві конструкції довжиною по 6 м кожна. Сума завданих збитків склала близько 10 тисяч гривень.


У ході проведених заходів правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетні троє жителів с. Лутівки віком 35, 36 та 39 років. Нині триває подальше з’ясування обставин події.


Відповідно до ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) таємне викрадення чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб, карається арештом на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Сторінки:
Нагору