БЕР
П'ятниця
29
04:03

​На Житомирщині поліцейські припиняють діяльність нелегальних автозаправних станцій

Незаконність функціонування АЗС викрили працівники поліції під час цільових відпрацювань автозаправок у регіоні. Розпочато кримінальне провадження. У кількох районах Житомирщини та обласному центрі днями відбулись профілактичні рейди по автозаправним станціям спільних мобільних груп, до складу яких входять працівники територіальних підрозділів ГУНП та Управління стратегічних розслідувань Департаменту СР Нацполіції.

Напередодні нового року у рамках кримінального провадження правоохоронці провели слідчі дії за місцем розташування газової АЗС в обласному центрі. Оскільки жодних дозвільних документів на здійснення такої діяльності поліцейським не надали, діяльність автозаправки була припинена. Наразі слідчі подали до суду клопотання про накладення арешту на опечатані цистерну та колонку. У рамках подальшого досудового розслідування поліцейські встановлюють причетних до організації незаконного бізнесу осіб.


Досудове розслідування проводиться за ч. 1 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.


- Загалом поліцейські перевірили понад два десятки автозаправних станцій на території області і робота у цьому напрямі триває, - прокоментував начальник ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй. – Відтак припинення діяльності усіх нелегальних суб’єктів господарювання можливе лише за підтримки місцевих жителів.

Вчора

Сторінки:
Нагору