КВІ
П'ятниця
19
14:15

​На Житомирщині поліцейські викрили підозрюваного в крадіжці з дачного будинку

31 березня до житомирського районного відділення поліції звернулася 54-річна жителька обласного центру. Жінка розповіла, що невідомі обікрали її дачний будинок у селі Кодні. Того ж для поліцейські встановили причетного до злочину, триває досудове розслідування.

Крадіжку жінка виявила, коли наступного разу приїхала до заміського будинку, де не була близько тижня. Зі слів господині, з її дачі зникли електроприлади, продукти харчування, господарські приналежності та металобрухт. За таких обставин вона і звернулася до поліції.


На місці події працювала слідчо-оперативна група районного відділення. Правоохоронці оглянули будинок, опитали свідків події та зібрали усі необхідні докази, після чого оперативні працівники швидко встановили особу ймовірно причетного до крадіжки. Ним виявився 43-річний житель того ж села.


Чоловіка доставили до районного відділу поліції для з’ясування всіх причин і обставин події. Частину викраденого поліцейські в нього вже вилучили.


За фактом крадіжки (ст. 185 КК України) слідчі розпочали кримінальне провадження. Законодавством за подібні протиправні дії передбачено покарання від 3 до 6 років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору