КВІ
Четвер
25
02:21

​На Житомирщині поліцейські вилучили з автомобіля наркотичний багаж. ФОТО

Увечері 4 червня у Бердичівському районі інспектори відділу забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП області виявили в салоні зупиненого автомобіля сумку з пляшками та пакунками підозрілого вмісту. За попередньою інформацією, в транспортному засобі перевозились наркотичні речовини. Розпочато досудове розслідування.

Під час профілактичного відпрацювання Бердичівського району у с. Райках поліцейські зупинили автомобіль «Chevrolet Aveo», водій якого допустив порушення правил дорожнього руху. За кермом іномарки перебував 39-річний житомирян, поруч – пасажир, 51-річний житель Житомирського району. Чоловіки помітно нервували.


Під час поверхневого огляду поліцейські помітили в салоні пакуночок з рослинною масою та сумку, про вміст якої чоловіки відповіли щось непевне. Відтак на місце події прибула слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції.

У ході огляду речей правоохоронці виявили в автомобілі поліетиленові згортки з подрібненою рослинною масою, півлітрові пластикові пляшки, заповнені темною рідиною коричневого кольору та мобільні телефони, заховані у пачках з-під цигарок.


Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження. Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

За словами начальника Бердичівського відділу поліції Ольги Зінченко, нині поліцейські перевіряють походження наркотичних засобів та куди саме чоловіки їх везли разом із засобами зв’язку, у тому числі й версію щодо можливого постачання заборонених речовин до засуджених, які відбувають покарання у виправному закладі, розташованому у цьому ж населеному пункті.


За чинним законодавством незаконне зберігання наркотичних засобів карається штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням чи позбавлення волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору