КВІ
Четвер
25
07:23

На Житомирщині поліцейські встановили злодіїв, які промишляли крадіжками у магазинах і перукарнях

​Правоохоронці викрили 32-річного житомирянина у крадіжці з косметичного магазину в обласному центрі, а у Новограді-Волинському встановили причетність місцевого жителя до обкрадання перукарні.

До Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку вартісного парфума з магазина косметики.


Проаналізувавши наявні записи камер відеоспостереження поліцейські встановили особу злодія. Ним виявився раніше судимий 32-річний житель обласного центру. Свою вину чоловік визнав. У рамках кримінального провадження він перевіряється на причетність до інших подібних злочинів у Житомирі.


А у м. Новограді-Волинському під час перевірки затриманого за правопорушення 44-річного жителя райцентру поліцейські встановили його причетність до двох випадків обкрадання місцевої перукарні.


З проміжком у місяць невідома особа у нічний час навідувалася до одного і того ж приміщення і потрапляла до перукарні через попередньо пошкоджене вікно. За обидва рази підозрюваному вдалося винести телевізор, перукарське знаряддя, а також манікюрне обладнання та косметичні засоби на загальну суму майже 30 тисяч гривень.


Досудове розслідування, відкрите за ч.3 ст.185 (Крадіжка) ККУ, триває. Винуватцю може загрожувати від 3 до 6 років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору