КВІ
П'ятниця
19
10:14

​На Житомирщині поліція припинила функціонування ще кількох гральних закладів

У результаті актуальних спільних заходів правоохоронців Управління стратегічних розслідувань Департаменту СР НПУ та територіальних підрозділів поліції в області 2 січня у м. Коростені поліцейські задокументували і припинили функціонування азартного закладу. Ще один подібний факт в канун нового року було викрито в обласному центрі. Розпочаті кримінальні провадження.

У ході відпрацювання м. Коростеня на одній із вулиць райцентру поліцейські виявили заклад, в якому можливе здійснення азартних ігор через комп’ютерну систему та мережу Інтернет. Обов’язковою умовою участі є сплата потенційним гравцем певної суми, у тому числі за допомогою електронних платежів.


На момент прибуття правоохоронців у залі знаходився працівник закладу. У результаті проведених невідкладних слідчих дій із приміщення правоохоронці вилучили системні блоки та монітори.


У канун нового року в обласному центрі поліцейські також припинили функціонування закладу азартних ігор, звідки вилучили до трьох десятків системних блоків, 8 столів для гри в покер та інші речі, що можуть свідчити про протиправну діяльність.


За обома фактами нині розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом), у рамках яких триває встановлення організаторів та причетних осіб до ведення нелегальної діяльності.


Поліцейські області продовжують моніторити ситуацію щодо припинення роботи гральних закладів. Водночас звертаємося до громадян із проханням у разі виявлення їх функціонування повідомляти за номером спецлінії «102».

Вчора

Сторінки:
Нагору