БЕР
Четвер
28
13:57

​На Житомирщині поліція розслідує обставини загибелі чоловіка

На Чуднівщині поліція розслідує обставини загибелі жителя району. Уранці 31 жовтня до поліції надійшло повідомлення про смерть 59-річного жителя села Рачок. За місцем проживання чоловіка виїхала слідчо-оперативна група. У ході візуального огляду тіла господаря у нього були виявлені чисельні травми: садна, синці та переломи. Як з’ясувалося згодом, тілесні ушкодження він отримав у результаті ДТП, що сталася напередодні ввечері.

Попередньо, 39-річний водій ВАЗівки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та рухаючись у напрямку села П’ятки, не впорався з керуванням, унаслідок чого з’їхав у кювет. У результаті травми отримав пасажир, 59-річний потерпілий, названий вище.


Після ДТП керманич викликав на місце пригоди знайомого, який вже на своєму транспорті доставив та залишив травмованого за місцем його проживання. Уранці наступного дня чоловіка без ознак життя виявила у його будинку соціальний працівник та викликала поліцію.


У ході проведення перевірки, поліцейські з’ясували обставини травмування чоловіка, встановили очевидців ДТП, опитали їх, розшукали керманича ВАЗівки та провели інші першочергові заходи.


Водій автівки свою причетність до вказаної дорожньої пригоди визнав. Транспортний засіб правоохоронці у нього вилучили до Чуднівського відділення поліції для встановлення усіх обставин ДТП та проведення експертного дослідження.


Нині слідчі вже розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання від 3 до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Вчора

Сторінки:
Нагору