КВІ
Субота
20
06:48

​На Житомирщині поліція вилучила наркотики у двох студентів

У Бердичеві поліцейські провели огляд кімнати в гуртожитку місцевого ПТУ, де й зберігав пакетики з рослинною масою учень закладу. А у Любарському районі пакетик з коноплями у сумці носив студент місцевого коледжу.

4 жовтня працівники кримінальної поліції провели огляд кімнати в гуртожитку, в якій проживає 17-річний студент. Як з’ясувалося, хлопець заховав у помешканні кілька паперових згортків з подрібненою рослинною масою та висушеними рослинами конопель.


Цього ж дня у с. Новій Чорториї Любарського району поліцейські провели поверхневий огляд 19-річного місцевого жителя. Як з’ясувалось, парубок зберігав у сумці паперовий згорток з рослинною масою.


Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


За вказаними фактами розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Правоохоронці з’ясовують походження зілля та мету його зберігання.


Законодавством незаконні оборудки з нарковмісними речовинами караються від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору