КВІ
Четвер
25
22:31

На Житомирщині продовжується боротьба з корупцією

​Минулого року працівники військової прокуратури Житомирського гарнізону за фактами корупції спрямували до суду 9 кримінальних справ. Про це розповідає керівник військової прокуратури Житомирського гарнізону Антон Войтенко:

"Це викрадення та привласнення військового майна, шляхом зловживання службового становища військовими особами, у тому числі зброї та бойових припасів. Також кримінальні провадження стосувалися виявлених фактів отримання неправомірної вигоди. Минулого року також завершення розслідування кримінального провадження щодо організованої злочинної групи правоохоронців, які вимагали гроші у фізичних осіб".

Також минулого року працівниками військової прокуратури розпочато розслідування значної кількості справ за виявленими фактами корупції на Житомирщині.

"За результатами вивчення матеріалів різних контролюючих органів, повідомлень командирів частин, військовою прокуратурою розпочато 81 кримінальне провадження, внесено 13 корупційних подань, 73 особи вже притягнуто до відповідальності", – поінформував керівник Антон Войтенко.

Сторінки:
Нагору