БЕР
Вівторок
19
09:34

​На Житомирщині шахрай продавав неіснуючі автомобілі

Слідчі Овруцького відділення поліції встановили причетність 35-річного молодика до ошуканства трьох жителів міста на загальну суму близько 50 тисяч гривень. Досудове розслідування триває.

У ході криміального провадження, розпочатого за ознакам правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) ККУ, поліцейські встановили, що чоловік, використовуючи одну й ту ж схему обману, зміг ошукати щонайменше трьох жителів райцентру.


Підозрюваний, назвавшись працівником Служби безпеки України, пропонував бажаючим придбати автомобіль «Opel Astra» за зниженою ціною. За його словами, транспортний засіб заходиться у відмінному стані, а його вартість зумовлена розпродажем техніки з гаражу державної установи. Потерпілі повірили переконливому молодикові та передали аванс за автомобіль відповідно 27, 15,5 та 7 тисяч гривень. У першому випадку ошуканства минуло півтора роки, а в останньому – півроку. Не дочекавшись ніякого транспортного засобу, покупці звернулись до поліції. Досудове розслідування було розпочате у січні 2018.


За вчинене ошуканство молодикові може загрожувати покарання від штрафу до 3-річного ув’язненння.

Вчора

Сторінки:
Нагору