БЕР
П'ятниця
29
07:56

​На Житомирщині СБУ провела контрдиверсійні антитерористичні навчання

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Житомирській області провела планові контрдиверсійні антитерористичні навчання.

У триденних тренуваннях в умовах максимально наближених до реальних взяли участь співробітники регіонального управління СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, Національної гвардії, прикордонники, представники органів державної влади й місцевого самоврядування та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.


Метою навчань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії із запобігання диверсійним та терористичним загрозам.


Під час виконання тренувальних завдань силовики здійснили комплекс заходів із виявлення і нейтралізації умовних диверсантів, які за легендою навчань проникнули на територію області, де планували здійснити вибухи на важливих цивільних та військових об’єктах.


Завдяки злагодженим діям правоохоронців і військових «диверсійна група» була знешкоджена, наслідки підривної діяльності локалізовані.


За результатами тренувань учасники проаналізували кожен етап проведеної спецоперації, відзначивши належний рівень підготовки суб’єктів боротьби з тероризмом. Крім того, Координаційною групою була означена низка пропозицій із покращення окремих елементів контрдиверсійної та антитерористичної діяльності.

Вчора

Сторінки:
Нагору