БЕР
Вівторок
19
12:43

​На Житомирщині у двох місцевих жителів вилучили понад 32 кг ртуті, бурштин та саморобну рушницю

За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області, 20 лютого 2020 року, співробітниками УСБУ в області спільно із слідчими СУ ГУНП в області, у межах досудового розслідування, проведено санкціоновані обшуки за місцем проживання та у нежитлових будівлях двох осіб – жителів міста Коростеня та Коростенського району.

Під час проведеного обшуку у помешканні жителя міста Коростеня виявлено майже півкілограма бурштину. Крім цього, поблизу гаража, яким він користується, виявлено та вилучено понад 32 кг отруйної речовини – ртуті.

В іншого фігуранта справи, жителя Коростенського району, виявлено та вилучено саморобну рушницю і набої до неї, а також порох. За даними досудового розслідування, особи шукали потенційних покупців, плануючи продати їм небезпечний товар по вартості 100 доларів США за один кілограм. Наразі вирішується питання щодо призначення проведення відповідних експертиз та накладення арешту на вилучене майно.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.4 ст.321 (незаконне зберігання з метою збуту отруйних речовин), ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України проводить СУ ГУНП в області.

Вчора

Сторінки:
Нагору