БЕР
Вівторок
19
05:34

​На Житомирщині у ставку виявили тіло чоловіка

Трагедія сталася 16 серпня в селі Лебединці Андрушівського району. У ставку втопився місцевий житель, 1952 року народження. За допомогою гумового надувного човна та спеціального обладнання працівники державної пожежно-рятувальної частини №5 м. Андрушівки дістали тіло потопельника з води.

Ймовірною причиною загибелі людини стало необережне поводження на воді. Наразі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.


До слова, з початку купального сезону це вже 15 жертва води. На жаль, люди часто не розуміють небезпеки, котра може чатувати на воді. Тому управління вже вкотре нагадує тим, хто вирішив відпочити біля водойм: потрібно купатися тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Не слід відпливати далеко від берега та плавати наодинці. Не організовувати ігри на воді, пов'язані з пірнанням та захопленням тих, хто купається. Після тривалого перебування на сонці не варто пірнати у воду з розбігу, бо різка зміна температури може призвести до судоми кінцівок.


В жодному разі не залишати дітей без нагляду дорослих та не дозволяти їм самостійно відвідувати водойми. І, насамкінець, ні в якому разі не вживати спиртних напоїв.

Вчора

Сторінки:
Нагору