КВІ
Субота
20
17:24

​На Житомирщині у відвідувача кафе поліція вилучила наркотики. ФОТО

Молодий житель м. Олевська приніс до нічного розважального закладу розфасований у 7 згортків психотроп. Підозрілу речовину вилучено та направлено на експертне дослідження. Розпочато кримінальне провадження.

Оперативники підрозділу кримінальної поліції Олевського ВП ГУНП отримали інформацію про те, що в одному із кафе райцентру відвідувач має при собі заборонені законом речовини.


Перевіряючи наявні відомості, поліцейські провели поверхневий огляд 22-річного олевчанина, який відпочивав у вказаному розважальному закладі. У результаті у нього було виявлено 5 згортків з фольги та ще 2 – з грошових купюр (номіналом 1 та 2 гривні), в яких містився білий порошок. За попередніми висновками експертів, це – психотропний засіб амфетамін.


На місце події прибула слідчо-оперативна група Олевського відділення поліції, працівники якої задокументували подію та вилучили підозрілу речовину. Нині усе направлено на експертне дослідження.


Відповідна інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.


У рамках кримінального провадження поліція з’ясовує усі обставини та перевіряє молодика на причетність до розповсюдження психотропного засобу і наркотиків.

Вчора

Сторінки:
Нагору