КВІ
Середа
17
00:45

​На Житомирщині упродовж доби зафіксовано 4 пожежі

Протягом останньої доби в області горіли господарчі будівлі, автомобіль ВАЗ «2103» та 50 м2 сміття. Зокрема, 16 вересня о 19:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській будівлі в с. Рихальське Ємільчинського району. Про це надзвичайників сповістили селяни, які побачили як горить будівля.

По прибуттю вогнеборців полум’ям була охоплена дерев’яна господарська будівля та дах літньої кухні. Силами бійців ДСНС о 19:37 пожежу вдалося локалізувати, а о 21:10 – ліквідувати. Внаслідок події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити господарську будівлю та покрівлю літньої кухні. Однак рятувальникам вдалось запобігти перекиданню полум’я на сусідню будівлю, розташовану в 0,5 м від осередку займання, а також на житловий будинок, що в 4 м від нього.


Зі слів сестри власника будівель з’ясувалось, що напередодні він розпалював грубу, щоб висушити зібрані гриби. Коли на вечір поїхав додому, то не перевірив усе як слід. Ймовірно, це і призвело до загоряння.


Крім того вогнеборці ліквідували пожежі в с. Суховоля Хорошівського району, де горіли господарські будівлі та грубі корми. І в с. Малинівка Малинського району загасили займання сміття на площі 50 м2. Внаслідок останніх пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини загорянь встановлюють фахівці.

Вчора

Сторінки:
Нагору