БЕР
Вівторок
19
12:50

​На Житомирщині відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування

Нещодавно на околицях Коростишеві відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Захід пройшов під егідою Міністерства молоді і спорту, International Orienteering Federation (IOF), Федерації спортивного орієнтування України (ФСОУ).

Такий вид спорту, як орієнтування, добре підходить для людей різних вікових категорій та є вагомою складовою здорового способу життя. Захід став гарною можливістю для найкращих спортсменів віком від 12 до 80 років продемонструвати свої вміння та навички, силу та витривалість. Географія турніру широка, адже в ньому взяли участь спортсмени з різних куточків України. Про масштабність змагань яскраво свідчить той факт, що їх організатори нарахували понад 750 зареєстрованих учасників. Естафети, забіг на дистанції різної складності, модельні змагання – така програма Чемпіонату була представлена мужнім спортсменам.


Учасники змагань розмістилися у наметовому містечку на базі санаторію «Тетерів», в готелях та комплексах відпочинку. Організатори забезпечили транспортне обслуговування автобусами. Під час проведення заходу учасники змагань мали змогу також ознайомитися з визначними місцями, пам’ятками історії та сьогодення міста Коростишева.


Загалом же Чемпіонат був поділений на дві частини, так звані «заліки». Перший з них - Командний чемпіонат України, для молодих людей, віком до 35 років. Другий залік – VII літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту, пам’яті Баки М.М. В цьому заліку взяли участь старші спортсмени.


Переможців та призерів змагань нагородили дипломами та кубками.


Александрович Наталія

Вчора

Сторінки:
Нагору