КВІ
П'ятниця
19
05:37

​На Житомирщині відбувся Всеукраїнський шаховий турнір

Нещодавно на Житомирщині відбувся III Всеукраїнський шаховий турнір "Меморіал Мучник Лариси Львівни". В приміщенні Коростишівського шахового клубу РБК за шахівницями змагалися 69 спортсменів з різних куточків України.

Змагання проходили в трьох категоріях. Це турніри «А», «В» (учасники, віком від 14 до 11 років) і «С» (наймолодші шахісти від 8-ми до 10 років). Переможцями турніру «А» стали: майстер спорту Поліщук Олег (Хмельницький). Найкращий результат серед жінок у Проценко Ксенії (Коростишів).


Абсолютним переможцем турніру «В» стала Тихонова Алеся (Миколаїв). Вигравши всі партії - юна шахістка здобула почесне І місце. Вдалим турнір виявився і для Герасимчук Юлії (Коростишів), Перець Дмитра (Київ) та Лук’янцевої Олени (м. Южне, Одеської області).


В турнірі «С» найкращими стали: Пашковський Ігор (Житомир), Король Маргарита (Київ), Ковальова Таїсія (м. Южне, Одеської області), Фіголь Мар’яна (Коростишів).


Переможці отримали яскраві шахові кубки з гравіюванням, медалі та грошові премії. Слід сказати, що жоден з учасників не повернувся до дому з пустими руками. Всі спортсмени отримали пам’ятні шахові магнітики і солодощі. А у вільний від змагань час насолоджувалися красотами Коростишівської природи. З великою гордістю юна шахістка Тихонова Алеся, перебуваючи в Коростишеві, прогулювалась провулком, названим на честь її улюбленого тренера - Мучник Лариси Львівни.


Організатори висловлюють подяку за допомогу в проведенні турніру Роману Хаєцькому та шаховому клубу «Гамбіт», міському голові Івану Кохану, начальнику обласного відділення з фізичного виховання та спорту МОН України, заслуженому тренеру України Володимиру Зорніку та іншим.


Александрович Наталія

Вчора

Сторінки:
Нагору