БЕР
Вівторок
19
04:23

​На Житомирщині внаслідок ДТП загинув чоловік

ДТП сталася 15 жовтня близько 01:50 на автодорозі сполученням Київ-Ковель, поблизу с. Новаки Лугинського району. Унаслідок пригоди загинув чоловік та 5 людей отримали тілесні ушкодження.

Попередньо, автомобіль Мерседес Vito під керуванням 41-річного жителя м. Коростеня рухався по автодорозі сполученням Київ – Ковель, у напрямку м. Києва, та на 179 км, не впоравшись з керуванням, здійснив виїзд за межі проїзної частини та зіткнувся з деревом.


У результаті ДТП травми отримали пасажири автомобіля: жінка 1981 року народження та четверо дітей віком 3, 6, 12 та 16 років. Усіх потерпілих було доставлено до Лугинської ЦРЛ для подальшої госпіталізації. Водій від отриманих травм помер у лікарні.


Нині поліція встановлює всі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України


Правоохоронці звертаються до водіїв: неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі та не перевищуйте швидкість. Завжди враховуйте пору доби, погодні умови, стан дорожнього покриття та навколишню обстановку.

Вчора

Сторінки:
Нагору