БЕР
П'ятниця
29
10:08

​На Житомирщині з алкогольним отруєнням до лікарні потрапили двоє дітей

У Пулинському районі поліцейські перевіряють обставини отруєння двох хлопчаків

7 серпня уночі до районної лікарні було доставлено двох дітей, 2010 та 2011 років народження. Попередній діагноз лікарів – отруєння ймовірно алкоголем. Поліцейські Пулинського відділення встановили, що напередодні увечері хлопці у компанії підлітків розпивали спиртне, а по дорозі додому їм стало зле. Нині встановлюються усі учасники інциденту.


У ході першочергових заходів з’ясовано, що хлопці проживають разом з матір’ю в одному з сіл району, а їх родина перебуває на обліку у соціальній службі як така, що знаходиться у складних життєвих обставинах.


Сьогодні уранці під час спілкування з поліцейськими діти розповіли, що напередодні увечері разом з старшими товаришами розважались на місцевому стадіоні. Один з дев’ятикласників приніс та запропонував алкоголь. Хлопчаки спробували, а коли повертались додому, їм стало зле.


Непритомних дітей обабіч дороги у селі Старій Олександрівці посеред ночі випадково побачив водій одного з автомобілів, який проїздив повз, та відразу викликав «швидку». До лікарні дітей доставили близько другої ночі. Їм надана необхідна медична допомога і до вирішення питання щодо їх подальшої долі вони перебуватимуть у закладі.


Нині поліцейські встановлюють усіх учасників події та ініціатора розпиття спиртного.


- Поліцейські Пулинського відділення ставлять на розгляд відповідних служб питання про недоцільність перебування дітей у родині, - прокоментував подію заступник начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор. – Також зараз вони спілкують з матір’ю хлопчаків щодо обставин події.


Батьки дітей-учасників інциденту будуть притягнені до адміністративної відповідальності за невиконання своїх батьківських обов’язків. Також поліцейські проведуть у районі додаткові превентивні заходи для недопущення фактів продажу спиртного дітям та виявлення місць самогоноваріння

Вчора

Сторінки:
Нагору