БЕР
П'ятниця
29
10:28

​На Житомирщині затримали вантажівку з лісоматеріалами без документів

18 лютого поліцейські Малинського відділення зупинили на автодорозі між селами району вантажівку з деревиною. Відповідних документів на лісоматеріал керманич під час перевірки не надав. Автомобіль з вантажем було вилучено до поліції та розпочато досудове розслідування.

18 лютого близько 21 години під час патрулювання малинські поліцейські сектору реагування помітили у сільський місцевості ЗІЛ-131 без номерних знаків з деревиною у кузові. Правоохоронці зупинили вантажівку для перевірки. 22-річний водій при собі не мав жодних документів: ні на право керування, ні на транспортний засіб, ні на вантаж.


До того ж, походження лісопродукції керманич теж не пояснив, тоді як у ЗІЛі знаходилося майже шість десятків колод сосни й бензопила.


Працівники слідчо-оперативної групи Малинського відділення задокументували усі обставини події та вилучили автомобіль з вантажем для проведення відповідної перевірки.


Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.185 (Крадіжка) КК України. Подібні протиправні караються від штрафу й аж до позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору