БЕР
Вівторок
19
07:19

​На Житомирщині затримано угонщика авто

14 вересня до поліції звернувся житель с. Старої Чорториї із повідомленням про незаконне заволодіння його автомобілем «Fiat Doblo». Під час першочергових заходів транспортний засіб було знайдено у сусідньому селі та встановлено причетність до правопорушення 46-річного місцевого жителя.

Заявник розповів поліцейським, що його автомобіль стояв коло двору у селі. Оскільки чоловік ненадовго забіг додому, то залишив машину незамкненою, ще й ключі запалення покинув у замку.


Як згодом з’ясується, саме цим і скористався лиходій. Незнайомець якраз проходив повз обійстя заявника і випадково побачив відкритий «Fiat Doblo». Сів за кермо та поїхав.


На місці події, куди прибула слідчо-оперативна група Любарського ВП, знайшлися очевидці, які бачили, в якому напрямку поїхало авто, та приблизно описали зовнішність водія.


Тож уже за кілька годин було встановлено, що угонщий доїхав до сусіднього села. Автомобіль поліцейські знайшли у с. Борушківцях з механічними пошкодженнями на бампері, а неподалік і самого невдалого керманича.- Раніше цей 46-річний житель району уже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом, - розповів начальник Любарського ВП Андрій Бенеда. – Підозрюваного було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.


Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За незаконне заволодіння транспортним засобом (ч. 2 ст. 289 ККУ) йому загрожує покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору