КВІ
П'ятниця
19
13:28

​На Житомирщині затримано заступника начальника Коростишівського відділу поліції

Як повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, заступник начальника Коростишівського відділу поліції вимагав від місцевого мешканця 10 тисяч гривень. Після отримання цієї суми здирник був затриманий працівниками внутрішньої безпеки та прокуратури, за сприяння керівництва поліції Житомирської області.

Управління внутрішньої безпеки регіону отримало оперативну інформацію щодо факту вимагання хабаря начальником патрульних одного з відділень поліції Коростишева. За цими відомостями обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження. Тож у взаємодії з ГУНП у Житомирській області оперативниками УВБ було встановлено, що 35-річний майор поліції за непритягнення до кримінальної відповідальності чоловіка, який займався операціями з металобрухтом, зажадав від нього гроші.


10 тисяч гривень поліцейський отримав, але з цими речовими доказами відразу був пійманий на місці злочину. Хабар з його автомобіля вилучили, а самого горе-правоохоронця затримали в порядку ст.208 КПК України.


На теперішній час триває слідство. За отримання неправомірної вигоди законодавство передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Вчора

Сторінки:
Нагору