КВІ
П'ятниця
19
06:56

​На Житомирщині звільняють з посади слідчого, якого затримали п'яним за кермом

В Олевському районі Патрульна поліція Житомира в Олевському районі затримано 27 водіїв які керували транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

Одним з порушників, які керували автомобілем в стані алкогольного сп'яніння, виявився слідчий Олевського відділення поліції. Сьогодні було наголошено про його звільненні із займаної посади. Про це повідомляє Олександр Ніколайчук.

"Начальник ГУ Національної поліції Вячеслав Печененко та керівник патрульної поліції Артем Лисогор повідомили, що за тиждень роботи Патрульна поліція Житомира в Олевському районі затримано 27 водіїв які керували транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Кожного із порушників зобов'яжуть сплатити штраф у розмірі 10200 гривень та позбавлять права керування транспортними засобами на строк один рік. За моїми підрахунками це 275400 гривень надходжень до держбюджету.

Одним з порушників, які керували автомобілем в стані алкогольного сп'яніння, виявився слідчий Олевського відділення поліції. Сьогодні було наголошено про його звільненні із займаної посади. Ось Вам, друзі, і реальні зміни"

Вчора

Сторінки:
Нагору