КВІ
Вівторок
23
17:09

​На зустрічі з підприємцями Коростишівського району обговорили зміни у законодавстві та їх вплив на бізнес

Наталія Феськова, головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Житомирській області, спільно з представниками районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення провела зустріч з фізичними особами – підприємцями, які здійснюють діяльність на територіях Стрижівської, Студеницької та Кмитівської сільських рад Коростишівського району Житомирської області.

Під час даного заходу, фахівець Держпраці ознайомила присутніх з основними завданнями та напрямками діяльності Управління у 2017 році. Зокрема наголосила, що на особливому контролі Управління були і залишаються питання оплати праці, легального працевлаштування, недопущення звільнення з роботи мобілізованих військовослужбовців, порушення прав інвалідів, використання праці дітей.


Окрім цього, інспектор надала роз’яснення з питань щодо порядку оформлення трудових відносин, робочого часу та часу відпочинку, оплати праці, складових при нарахуванні мінімальної заробітної плати, відмінностей між трудовим договором і цивільно-правовою угодою, змін розмірів фінансових санкцій для фізичних осіб-підприємців, які використовують найману працю, особливостей проведення спеціалістами Управління перевірок на підприємствах міста і району.


На всі питання, які були поставлені в ході проведення зустрічі спеціаліст Управління надала фахові відповіді в рамках чинного законодавства України.

Вчора

Сторінки:
Нагору