КВІ
Четвер
25
12:31

На Звягельщині у пасажира ВАЗівки поліція виявила наркотики

​Нарковмісну рослинну сировину поліцейські виявили та вилучили під час поверхневого огляду у жителя селища Городниці Новоград-Волинського району. Розпочато досудове розслідування.

Перевіряючи наявну інформацію про незаконне переміщення наркотичних засобів правоохоронці Новоград-Волинського відділу поліції уночі 8 листопада у селищі Городниці зупинили автомобіль ВАЗ 2101.


У салоні автівки перебували двоє молодиків – 22-річний керманич і 24-річний пасажир, обидва місцеві жителі. У ході поверхневого огляду у старшого з чоловіків поліцейські виявили паперовий згорток з подрібненою рослинною масою, зовні схожою на коноплю. За словами молодика, він зберігав суміш для власного вжитку.


Працівники слідчо-оперативної групи задокументували виявлене та направили вилучену нарковмісну сировину на експертне дослідження.


Водночас відомості про подію булим внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.


За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням чи позбавленням волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору