КВІ
П'ятниця
19
01:37

​Начальник ГУНП прокоментував ситуацію, яка виникла із зупинкою автоколони батальйону «Донбас» під Житомиром

Сьогодні близько 9.20 год. на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що автодорогою Київ – Чоп рухається колона автомобілів з людьми, які можуть перевозити незаконну зброю. З метою перевірки цих відомостей поліцейські зупинили колону транспортних засобів на в’їзді в Житомир.

«В автомобілях перебували люди у форменому одязі та з нашивками батальйону «Донбас» на чолі з народним депутатом України. Останній спробував саботувати вимоги поліцейських щодо огляду машин і перевірки законності наявної зброї та шантажував перекриттям траси.


Однак після коротких переговорів із нардепом, поліцейські здійснили необхідну перевірку, за результатами якої незаконної зброї виявлено не було. Тож колона автомобілів продовжила свій подальший рух.


Нагадую, що в Україні нині триває операція «Зброя і вибухівка». Ми проводимо оперативно-профілактичні заходи і реагуємо на всі без виключення повідомлення про незаконне поводження зі зброєю чи боєприпасами. Прошу усіх із розумінням поставитися до таких заходів, оскільки від них залежить наша з вами безпека!», - йдеться у повідомленні керівника ГУНП в області В'ячеслава Печененка.

Вчора

Сторінки:
Нагору