КВІ
Середа
24
07:36

Сергій Пашинський: ​Ніякого псевдомайдану за гроші Росії і Януковича не буде

Антиукраїнським силам не вдасться дестабілізувати ситуацію в країні, не дивлячись на щедре фінансування з боку Путіна, Януковича та "Опозиційного блоку".

Антиукраїнським силам не вдасться дестабілізувати ситуацію в країні, не дивлячись на щедре фінансування з боку Путіна, Януковича та "Опозиційного блоку".

Про це заявив голова Комітету з питань національної безпеки і оборони, заступник керівника фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський під час Погоджувальної ради.

"Три роки тому ми вийшли на Майдан, щоб здобути правову проєвропейську державу. Хотів би всіх заспокоїти: не буде промосковської провокації, не лякайтесь", - сказав Пашинський.

Він закликав усіх депутатів, які з телеекранів постійно розказують про свою турботу про громадян, підтримати законопроект про спецконфіскацію коштів Януковича.

"Хочу звернутися до всіх, хто хоче допомогти народу, - є 40 млрд грн Януковича на рахунках "Ощадбанку", давайте перерахуємо їх у бюджет", - сказав він.

За словами Сергія Пашинського, законопроект про спецконфіскацію грошей, вкрадених Януковичем та його оточенням, з їхнім наступним розподіленням між потребами армії та підвищенням соціальних стандартів, мали б підтримати всі нормальні фракції.

"Так ні, це ж гроші Януковича, там же комісійна винагорода отримана, там же треба за ці гроші на автобусах бідних бабусь привезти, сказати, що "зрада" й "все пропало!", - обурився Пашинський неголосуванням деяких фракцій за цей законопроект.

"Хочу сказати, що так чи інакше Янукович, Путін і вся нечисть прорахувалися три роки тому, прорахуються й зараз: ми не тільки втримаємо нашу державу, ми виконаємо всі зобов’язання перед своїми нащадками, отримаємо статус європейської держави, чого б це нам не вартувало", - резюмував представник "Народного фронту".

Вчора

Сторінки:
Нагору