КВІ
Вівторок
16
16:46

​Одесити на «Мерседесі»​ потрапили у смертельну ДТП на Житомирщиі. Подробиці

Дорожньо-транспортна пригода за участі КРАЗа та автомобіля «Мерседес» трапилася уранці 15 вересня на автодорозі Київ – Чоп. Усі обставини з’ясовуються у рамках досудового розслідування.

Попередньо з’ясовано, що близько о пів на 5 ранку на 98 км автодороги Київ – Чоп, у Коростишівському районі, водій автомобіля «Мерседес», 37-річний житель Одещини, не дотримався дистанції і здійснив зіткнення з КРАЗом, який рухався попереду під керуванням 58-річного жителя м.Радомишля.


Унаслідок ДТП водій та пасажир «Мерседеса», 33-річний одесит, отримали травми, з якими їх було доставлено до лікарні. Незважаючи на зусилля медиків, ушкодження, отримані керманичем, виявилися несумісними з життям. Чоловік помер.


Усі обставини та причини, які призвели до фатальної ДТП, нині з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування.


Поліцейські звертаються до водіїв із наполегливим проханням суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та заходів безпеки під час кермування. Обирайте таку швидкість руху, щоб ви мали змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і завчасно могли зреагувати на зміну дорожньої обстановки.

Вчора

Сторінки:
Нагору