БЕР
Вівторок
19
04:49

​Перестрілка в центрі Житомира. Подробиці

У центрі Житомира у супроводі стрілянини затримали чоловіка, який був у розшуку

У центрі Житомира працівники спецпідрозділу КОРД затримали чоловіка, який майже півроку перебував у розшуку за виготовлення та поширення наркотиків. Під час затримання підозрюваний розпочав стрілянину, повідомляє телеканал Суспільне Житомир.


Затриманий чоловік, раніше засуджений за виготовлення та поширення наркотиків, проживав у п’ятиповерховому будинку за адресою вулиця Небесної сотні, 48 із співмешканкою та її дитиною. Вчора16-го березня правоохоронці встановили його місце проживання.


Сусідка затриманого Раїса: "Спочатку почула постріли, потім крики: Юра, не виходь, що ти робиш. Потім поліцейські сказали, що не можна, щоб хтось спускався, виходив і тому подібне. Нормальний такий чоловік ходив, вітався. Спокійний такий, особливо, таких підозр і не було, що він міг таке зробити".


Після нетривалої перестрілки чоловіка затримали.


Начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко: "Він засуджений і в розшуку, там вирок суду – позбавлення волі 5 років. В зв’язку з тим, що не було встановлено його місце знаходження, його оголосили в розшук і проводили заходи з його встановлення. Розшук з 11-ого місяця 2019 року. Травмований немає, постріли, так сталося, що і його постріл пішов в стіну в квартирі і відповідно постріл поліцейського не завдав шкоди йому. Він затриманий, здоровий. Всі здорові".

Вчора

Сторінки:
Нагору