КВІ
Четвер
25
02:49

​Олена Галагуза: Перевізницька мафія, яка роками колотить містом і підгодовує чинуш - має канути в лету

Депутат Житомирської обласної ради Олена Галагаза вимагатиме створення комунального підприємства у Житомирі, яке може забезпечити перевезення пасажирів в місті. Про це депутат написала у себе на сторінці в Фейсбук.

«Злочинці натякають про підвищення вартості проїзду у громадському транспорті Житомира. Це тоді, коли люди випадають з транспорту, подекуди з летальними наслідками, коли губляться в дорозі колеса, коли нуль сервісу, коли брудно», - обурюється Олена Галагуза, та додає що як депутат обласної ради вимагатиме створення комунального підприємства у Житомирі, яке може забезпечити перевезення пасажирів у Житомирі.


«Перевізницька мафія, яка роками колотить містом і підгодовує чинуш, має канути в лету. Не розумію, для чого виділяти аж 1 мільйон гривень на ремонт старого тролейбусу, замість закупівлі своїх - комунальних - маршруток. Люди, які опікуються питаннями транспорту у місті, навіть не мають водійських прав, необізнані в елементарних речах, надто у транспортній інфраструктурі. Час покласти край невігластву та свавіллю!», - наголошує депутат обласної ради.

Вчора

Сторінки:
Нагору