БЕР
П'ятниця
29
00:01

​Під Житомиром перекинулась фура

Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 жовтня близько 4-ї ранку на 143 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Сонячного Житомирського району. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного відділення поліції та патрульні поліцейські.

Попередньо, водій автомобіля «Hyundai Sonata», 41-річний житель м. Тернополя, рухаючись у напрямку м. Києва, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем «Renault Magnum» під керуванням 61-річного жителя м. Ужгорода, що рухався у зустрічному напрямку. У результаті фура разом з причепом з’їхала у кювет на перекинулася.


Унаслідок ДТП травми різного ступеню тяжкості отримав водій автомобіля «Hyundai» та був ушпиталений до травматологічного відділення Житомирської міськлікарні. Також травми отримала пасажирка легковика, 39-річна тернополянка, їй було надано медичну допомогу.


Нині триває подальше з’ясування причин та обставин події.


Водночас поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки, обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.


Будьте уважними й обережними під час руху, особливо у нічний час або упродовж тривалого перебування за кермом. Пам’ятайте, що втома – не найкращий супутник для водія у дорозі. Відчувши потяг до сну, втому, погіршення самопочуття – зупиніться у безпечному місці, зверніться по допомогу та дозвольте собі короткий відпочинок. Такі заходи допоможуть уберегти життя і здоров’я вам, вашим пасажирам й іншим учасникам дорожнього руху.

Вчора

Сторінки:
Нагору