БЕР
Четвер
28
10:37

​Під Житомиром перекинувся вантажний бус. ФОТО

Унаслідок ДТП, що сталася уранці 3 липня на 122 км автодороги Київ-Чоп, неподалік с. Березина Житомирського району, ніхто з людей не постраждав. Поліцейські встановлюють всі обставини події. На місці події працювали патрульні поліцейські.

Попередньо, водій автомобіля «Ford Transit», 54-річний житель Вінниччини, заснув за кермом та допустив дотичне зіткнення з рейсовим пасажирським мікроавтобусом. За наявною інформацією, ніхто з людей в останньому не постраждав і транспортний засіб продовжив свій маршрут.


А вантажний автомобіль виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся. Нині триває встановлення всіх обставин події.

Водночас поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки, обирайте таку швидкість, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.


Будьте особливо уважними й обережними у нічний час або упродовж тривалого перебування за кермом. Відчувши потяг до сну, втому, погіршення самопочуття – зупиніться у безпечному місці, зверніться по допомогу та дозвольте собі короткий відпочинок. Такі заходи допоможуть уберегти життя і здоров’я вам, вашим пасажирам й іншим учасникам дорожнього руху.

Вчора

Сторінки:
Нагору