БЕР
Вівторок
19
11:52

​Під Житомиром спалахнула адміністративна будівля агрофірми

Впродовж минулої доби знову ж таки горіли житлові будинки та господарські споруди. Не обійшлося, на жаль, і без людських втрат. Трагедія сталася в селищі Чоповичі Малинського району. Виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку, під час гасіння якої вогнеборці виявили тіло 74-річного власника оселі, без ознак життя. Ймовірна причина загибелі людини - необережність з вогнем.

Пожежа сталась і в житловому будинку, розташованому в селі Ліщин Житомирського району, яка поширилась на господарчу споруду. Вогнем знищено покрівлю оселі та господарську будівлю. Вогонь охопив покрівлі житлових будинків й у Бердичеві та Черняхові. А в селі Гуйва Житомирського району спалахнула адміністративна будівля агрофірми «Бджоляр». Вогонь спопелив 10 м2 покрівлі. Горіла будівля продуктового магазину в селі Липники Лугинського району. Як наслідок, згоріло 95 м2 покрівлі та 30 м2 стіни.


У дорожньо-транспортних пригодах, що трапились в обласному центрі, отримали травми різного ступеня важкості 5 осіб.


Окрім цього, в селі Оліївка Житомирського району місцевим відділенням пожежно-рятувальної частини проводились аварійні роботи по вилученню вантажівки з кювету.


Громадяни продовжують нехтувати застереженнями, порушують правила безпеки, не задумуючись про наслідки.

Вчора

Сторінки:
Нагору