БЕР
Вівторок
19
12:28

​Під Житомиром у родині дебоширів виявили наркотичні запаси

18 жовтня, зреагувавши на виклик про сімейний конфлікт, працівники Житомирського відділення поліції виявили в обійсті селян чималі запаси нарковмісних рослин. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Близько 14 години працівники сектору реагування патрульної поліції Житомирського ВП ГУНП отримали повідомлення про сімейну суперечку у с. Червоному Степку: місцевий житель поконфліктував зі своїм зятем і зателефонував на службу «102».


– За адресою виклику проживає проблемна сім’я – господар, його дочка і її співмешканець. Усі вони не раз потрапляли в наше поле зору, а молодший чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності й відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення грабежу, - розповів начальник Житомирського відділення поліції Сергій Крошко.


На момент прибуття поліцейських до місця проживання проблемної родини усі троє з її членів, за явними зовнішніми ознаками, знаходилися у нетверезому стані. Під час проведення профілактичної роботи з мешканцями обійстя правоохоронці помітили на подвір’ї пристрій для вживання наркотиків і ряднину, в яку були замотані напівсухі рослини, зовні подібні до конопель.


У ході подальшого огляду поліцейські виявили пакет із подрібненою сухою рослинною масою. Як було встановлено, для висушування наркосировини господарі використовували горище, звідки також були вилучені коноплі.


Нині вирішується питання про направлення на експертне дослідження вилучених нарковмісних рослин та сухої суміші загальною вагою близько 1,5 кг.


Попередня правова кваліфікація події – ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Усі обставини, походження наркотичної сировини та її належність з’ясовується у рамках розпочатого кримінального провадження.

Вчора

Сторінки:
Нагору