БЕР
П'ятниця
29
06:45

​Платники Житомирської ОДПІ ознайомилися з нововведеннями податкового та трудового законодавства

Фахівці Житомирської об’єднаної державної податкової інспекції спільно зі спеціалістами Департаменту праці та соціального захисту населення Житомирської ОДА днями провели семінар для бухгалтерів підприємств та організацій.

Зазначений захід був проведений у зв’язку із набранням чинності з 1 січня цього року нових законів. Зокрема, Закону України від 20 грудня 2016 року №1791-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році» та Закону України від 21 грудня 2016 року № 1797-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату України». Даними законодавчими актами впроваджено ряд змін, як в податковому так і трудовому законодавстві.


Бухгалтери міста Житомира та Житомирського району мали можливість ознайомитися з нововведеннями 2017 року трудового законодавства, податку на додану вартість, податку на прибуток, ресурсних платежів. Крім того, присутні дізналися і про зміни з єдиного соціального внеску, податку на доходи фізичних осіб, декларування доходів громадян за підсумками 2016 року, про розмір мінімальної зарплати у 2017 році тощо.

Вчора

Сторінки:
Нагору