КВІ
Четвер
25
02:59

​Поліцейські розшукали нечесних гостей, які обікрали жителя Андрушівщини

До поліції звернувся житель с. Яроповичів із повідомленням про крадіжку з його будинку. Поліцейські розшукали двох причетних до злодіяння знайомих заявника та вилучили викрадене.

За словами 42-річного заявника, 26 червня з його будинку було викрадено 1000 гривень та мобільний телефон. Чоловік розповів, що виявив пропажу після того, як в його будинку побували дві гості.


Поліцейські розпочали відповідну перевірку та встановили особи тих, хто бував в оселі заявника цього дня. Правоохоронці розшукали 30-річну бердичівлянку та її 22-річну подругу, жительку району. З’ясувалось, що вони перебуваючи у будинку заявника, скористалися його тимчасовою відсутністю, та викрали зі столу гроші і телефон. Жінки визнали свою провину, у однієї з них вилучили мобільний ґаджет.


Нині у рамках розпочатого за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин події. Жінкам може загрожувати арешт на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.


Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не забувайте зачиняти двері та вікна.

Вчора

Сторінки:
Нагору