КВІ
Субота
20
05:36

​Поліцейські викрили трьох жителів області у зберіганні наркотиків

Правоохоронці Житомира та Новоград-Волинського вилучили у перехожих метадон, а поліцейські смт Пулинів – у господаря із гаража коноплю та саморобний пістолет. По усім фактам розпочаті досудові розслідування.

Так, 11 лютого у ході відпрацювання селища Пулинів дільничні офіцери поліції зібрали інформацію про ймовірне зберігання наркотичних засобів жителем райцентру. Отримавши дозвіл на проведення обшуку за місцем його проживання, 14 лютого правоохоронці розпочали слідчі дії.


У ході обшуку поліцейські виявили у гаражі 37-річного господаря подрібнені рослини, схожі на коноплі, пристрій для куріння із залишками речовин, саморобний пістолет та речовину, схожу на порох. Усе це правоохоронці вилучили для подальшого направлення на експертизу.


Крім того, удень 14 лютого правоохоронці Житомирського та Новоград-Волинського відділів поліції вилучили наркотичні засоби в перехожих. В обласному центрі 19-річний житель Коростишева носив у кишені куртки 9 поліетиленових згортків з речовиною, схожою на коноплю. На Звягельщині ж 26-річний житель райцентру – з десяток таблеток метадону.


Усе виявлене поліцейські вилучили для подальшого направлення на дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Нині слідчі відділів та відділення поліції встановлюють усі обставини подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Законодавством такі протиправні дії караються від штрафу до 3 років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору