КВІ
Четвер
25
17:07

​Поліцейські викрили жительку Андрушівки у крадіжці у подруги

9 серпня до поліції звернулась 32-річна жителька райцентру із повідомленням про крадіжку з її будинку. Поліцейські встановили причетність до злодіяння знайомої заявниці.

На місці події поліцейські з’ясували, що правопорушення, ймовірно, було вчинено уночі 6 серпня. Саме тоді з будинку заявниці було викрадено мобільний телефон.


Працівники поліції встановили, що саме тоді в оселі жінки гостювала її подруга, 34-річна місцева жителька. Жінку обґрунтовано підозрюють у вчиненні правопорушення.


Нині триває подальше з’ясування обставин події. За чинним законодавством (ст. 185 КК України) подібні протиправні дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців або позбавленням волі на строк до 3 років.


Шановні громадяни! Поліцейські вкотре закликають відповідально ставитися до збереження власного майна. Не залишайте ваші речі без нагляду у легкодоступних місцях. Значні суми коштів бажано зберігати в банківських установах. Не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Будьте розсудливими та обережними.

Сторінки:
Нагору