БЕР
Четвер
28
16:34

​Поліцейські вилучили наркотичні засоби і сировину у трьох жителів Житомирщини

Упродовж доби 25 вересня працівники підрозділів поліції виявили наркотичні і психотропні засоби у жителів Олевського і Коростишівського районів. Тривають досудові розслідування. 25 вересня працівники Олевського відділення поліції у рамках кримінального провадження провели санкціонований обшук у помешканні 23-річного жителя райцентру.

У результаті виявили та вилучили фольгові згортки – із білим порошком, зовні подібним до амфетаміну, та із подрібненою рослинною сумішшю, зовні – марихуаною. За словами молодика, психотропну речовину і нарковмісну сировину він зберігав для власних потреб.


Окрім того, в оселі чоловіка поліцейські знайшли пістолет з ознаками переробки та набої.


Усе виявлене вилучили працівники слідчо-оперативної групи поліції. Слідчі підготували подання до суду щодо направлення речовин, зброї і боєприпасів на експертне дослідження.


Триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження щодо незаконного поводження зі зброєю і боєприпасами.


Одразу у двох жителів Коростишівського району 25 вересня правоохоронці також виявили заборонені рослини та речовини.


У ході санкціонованого обшуку за місцем проживання 24-річної жительки райцентру було вилучено медичні шприци, частково заповнені рідиною, суху рослинну масу та інше.


А з будинку 42-річного жителя с. Травневого – понад десятка рослин коноплі й уже підготовлені запаси нарковмісної сировини.


За обома фактами поліцейські проводять досудові розслідування.

Нагадуємо, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту чинним законодавством передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, піврічного арешту, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років.

Сторінки:
Нагору