КВІ
Середа
24
06:38

Поліцейські вилучили наркотики у жителя Радомишля

​29 травня поліцейські вилучили згортки з порошком та шприци з рідинами у 35-річного місцевого жителя. За попередніми даними, чоловік зберігав психотропний засіб та речовини для його виготовлення.

Підозрілого чоловіка помітили дільничні офіцери поліції під час патрулювання у с. Ірші. У ході поверхневого огляду у нього виявили згорток фольги з білою порошкоподібною речовиною, за попередньою інформацією – амфетаміном. Також у чоловіка при собі був порошок жовтого кольору та два медичні шприци з рідинами.


Усе виявлене було вилучено працівниками слідчо-оперативної групи Радомишльського відділення поліції та направлено на експертне дослідження.


Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.


За чинним законодавством незаконне зберігання наркотичних засобів карається штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням чи позбавленням волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору